Україну атакувало кілька хвиль “Шахедів”: сили ППО збили 29 з 38 ударних дронів

Війна, Новини, Політика

В ніч на 18 листопада Україну атакувало кілька хвиль ударних БпЛА типу “Shahed”, Повітряні сили збили 29 з 38 ударних дронів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили у Telegram

“Із 20-ї години 17-го по 04 годину 18 листопада 2023 року російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків (Курська область, Приморсько-Ахтарськ -РФ) ударними БпЛА типу “Shahed”.

Повідомляється, що усього було зафіксовано пуски 38 ударних безпілотників.

Повітряники уточнили, що “Шахеди” атакували у кілька хвиль, групами, у різних регіонах України, в зонах відповідальності усіх повітряних командувань Повітряних сил.

До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони.

В результаті протиповітряного бою було нищено 29 ударних БпЛА.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.