Бійцям на Прикарпатті передали зенітні прожектори для полювання на «Шахеди» (фото)

Війна, Новини, Суспільство
На Прикарпатті бійці мобільних груп отримали шість зенітних прожекторів з акумуляторами для боротьби з ворожими безпілотниками.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Укрінформ.

«Задля захисту від ворожих атак. Шість зенітних прожекторів у комплекті з потужними акумуляторами для роботи мобільних вогневих груп закупили та передали нашим військовим», – зазначила вона.

Вартість обладнання становить 352 тисячі гривень, їх скерували з обласного бюджету в рамках цільової програми допомоги військовим формуванням.

«Такі прожектори допоможуть нашим військовим працювати у темну пору доби, адже дальність їхніх променів 2-3 км, що дасть змогу виявити, а відтак знешкодити ворожі повітряні цілі, зокрема «Шахеди», – додала Онищук.

Як повідомлялося, Івано-Франківська ОВА передала бійцям Нацгвардії радіостанції на суму понад 1 млн грн.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.