Екскурсії, розважальні програми та оздоровлення: як на Прикарпатті підтримують дітей загиблих бійців

Новини, Суспільство, Туризм

Цього року святкуватимуть День святого Миколая шостого грудня, тому для дітей захисників вже готують солодкі подарунки та планують, як організувати дозвілля на свято.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільницю області Світлану Онищук.

“Це свято, яке люблять усі діти. Але є такі категорії дітей, які потребують нашої опіки, більше уваги.

Проєкт “Турбота про родину Героя” працює і продовжує свою діяльність. Літом ми дітей наших Героїв оздоровлювали. Вони разом з матерями відпочивали у Буковелі та в Яремчі, Косівщині, Верховинщині. Робили дуже багато екскурсій.

Переконана та у нас не одна нарада пройшла з цього питання, що повинні зробити свято для діток. Діти повинні відчувати любов.

Тому закликаю всіх, хто має можливості, підтримувати дітей наших військових”, – підкреслила Світлана Онищук.

Під час війни багато дітей втратили своїх батьків, залишилися сиротами. Зі слів Онищук, завдання кожного – не забути цю дитину та допомогти.

“Ми організовуємо заходи, хочемо, щоб діти відпочили та мали розважальні програми, безтурботно провели День святого Миколая. Тому зараз докладаємо усіх зусиль, щоб для них були подарунки та дозвілля.

Головне – увага дітям та підтримка, важливо не забути про жодну дитину.

Всі разом об’єднаймося і зробимо цей день важливим для кожного хлопчика та дівчинки. Ми повинні дбати про родини наших Героїв”, – резюмувала Світлана Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.