У Франківську видали календар для допомоги ЗСУ (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Відомий ілюстратор і художник Нікіта Тітов разом з франківськими волонтерами ГО “Громадська ініціатива Галичини” створили календар з Тризубами, щоб допомогти ЗСУ. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Нікіти Тітова.

“Ми видали новий календар на наступний рік і вирішили його назвати “Рік Тризуба”. Справжній український календар, в якому на всі 12 місяців ми зібрали різні роботи з тризубами, які я створював протягом останніх років. Дуже хочемо, щоби цей календар додав вам сил, впевненості, надихнув на дуже важливу справу”, – розповів художник.

Нікіта Тітов каже, давно відчув, що за допомогою лише чотирьох кольорів можна розповісти про Україну все, що відчуваєш. Досить блакитного, жовтого, чорного та червоного.

Більшість грошей, зібраних з продажу календаря, спрямують на підтримку війська. Календар можна знайти на сторінці, яку в мережі відкрили волонтери – Волонтерська мистецька крамничка GIG Shop.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.