Росіяни перекинули колишніх “вагнерівців” під Скадовськ – спротив

Війна, Новини, Політика

Поблизу тимчасово окупованого Скадовська на Херсонщині росіяни розгорнули табір, у якому перебувають колишні бійці “ПВК Вагнер”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Центр національного спротиву

“За інформацією від підпілля, колишніх “вагнерівців” нічим не забезпечують. Усі  проблеми в тиловому постачанні повністю перекладаються на так званих волонтерів. Колишні найманці не забезпечені транспортом та засобами індивідуального захисту.

Наразі командування російських окупаційних військ на місцях визначається щодо подальшого застосування бійців”.

Розвідка Великої Британії стверджує, що після спроби заколоту і загибелі керівництва “ПВК Вагнер” російська держава намагається посилити свій контроль над угрупованням.

Станом на кінець жовтня 2023 року великі елементи “ПВК Вагнер”, ймовірно, були асимільовані в командну структуру Росгвардії і відновили активний рекрутинг.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.