Отримають ще 45 сімей: в Івано-Франківську затвердили чергові виплати для новонароджених

Новини, Суспільство

На засіданні виконкому затвердили виплати для породіль з Івано-Франківської громади, котрі народили у міському пологовому будинку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на очільника міста Руслана Марцінківа.

Як зазначено, ще 45 сімей отримають виплати на суму 1 млн 100 тисяч гривень. З них шість сімей військових по 50 тисяч гривень. А також одна двійня.

Загалом, з початку року такі виплати отримали 544 родини на загальну суму 12 млн гривень.

“Нагадую, місто платить за діток, які народилися у 2023 році в міському пологовому 20 000 гривень.

А якщо один з батьків або обоє є захисниками України, і це підтверджується будь-яким військовим документом – тоді 50 тисяч грн”, – прокоментував Руслан Марцінків.

Важливо, що зняли одну з умов, а саме перебування на обліку з ведення вагітності у міських комунальних установах. Але всі решта обов’язкові. Переглянути їх можна за посиланням.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.