З початку року бригади екстреної медичної допомоги здійснили майже 130 тисяч виїздів до пацієнтів (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську відбулось підсумкове засідання Медичної ради КНП “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” за 9 місяців поточного року. Заслухав доповідачів керівник медустанови Мирон Матейко.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на КНП “Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради”


Слід відзначити, що за цей період навантаження на бригади зросло. На це звернув увагу під час доповіді медичний директор установи Ігор Бойчук.


«Наші бригади здійснили 127548 виїздів. У порівнянні з попереднім роком цей показник зріс на 6,0%. При цьому кількість критичних звернень зменшилася і становить близько 5% серед усіх виїздів», – розповів медик.


Як зазначив Мирон Матейко, зростання навантаження не має впливати на якість надання медичної допомоги громадянам.


«Навантаження дещо збільшилося, проте це не повинно впливати на оперативність доїзду бригади до пацієнта і на надання допомоги. Персонал постійно навчаємо та тренуємо, забезпечення медичними виробами та медикаментами на належному рівні», – підкреслив він.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.