На Івано-Франківщині засудили чоловіка, який повісив собаку

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині до одного року випробовувального терміну засудили жителя Воскресинців за те, що повісив собаку.

Про це йдеться у вироку Коломийського міськрайонного суду, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Івано-Франківськ .

Суд з’ясував, що 27 березня 2023 року обвинувачений у себе на подвір’ї умисно повісив собаку Діну. Тварина померла на місці.

Під час судового засідання чоловік розповів, що неодноразово звертався до волонтерів, щоб забрали собаку у притулок, оскільки вона нападала на курей і їх їла. Обвинувачений визнав свою провину, щиро розкаявся й просив суворо не карати.

Суд визнав чоловіка винуватим та призначив покарання — позбавлення волі на два роки.

На підставі ст. 75 ККУ жителя Воскресинців звільнили від відбування призначеного покарання з випробовувальним терміном один рік.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.