ГУР: У Бердянську підірвали 4 представників ФСБ

Війна, Новини, Політика

Головне управління розвідки повідомляє, що в тимчасово окупованому Бердянську 23 жовтня підірвали не одного окупанта, а чотирьох; усі вони − представники російської ФСБ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУР МОУ у Telegram

“Переполох у Бердянську: рух опору продовжує нищити окупантів. 23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської ФСБ”.

У ГУР підрив авто навали “акцією помсти”, яку провели представники українського руху опору.

Подія сталася на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який представники ФСБ перетворили на свою схованку.

ГУР не вказує, чи всі окупанти загинули, але зазначає, що “серед ліквідованих… − російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України”.

Повідомляється, що після підриву авто, російські загарбники розпорядилися збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00 на окупованих територіях Запорізької області.

“Представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло. Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України”, − зазначили у розвідці.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.