Воєнкомейт: на Франківщині викрито схему з футболістами

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині фіктивно зарахували на військову службу футболістів прикарпатського професійного клубу. ДБР повідомило про підозру.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Deutsche Welle.

В Україні Державне бюро розслідувань (ДБР) повідомило про підозру командиру роти охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки. Ідеться про справу фіктивного зарахування на військову службу футболістів прикарпатського професійного клубу, повідомляє ДБР у понеділок, 16 жовтня.

За даними слідства, футболісти і керівники одного з місцевих професійних футбольних клубів Івано-Франківщини були зараховані на військову службу та отримали від держави грошове забезпечення.

“Як встановило слідство, командир зарахував на військову службу в роту охорони 7 осіб, які є гравцями та тренерами місцевої професійної футбольної команди. Усі вони служили лише на “папері” та не виконували жодних військових обов’язків”, – ідеться у повідомленні ДБР.

Ці особи нібито “відслужили” 1100 днів та отримали безпідставно забезпечення від держави на суму майже 1,5 мільйона гривень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.