Вражаючі кадри з бійцем коломийської “десятки”, який грає на трембіті на Донеччині (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Суспільство

Українські фотографи Костянтин і Влада Ліберови, які документують війну Росії проти України, опублікували неймовірні кадри з українським захисником, який грає на трембіті в Донецькій області.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Бліц-Інфо.

Вони розповіли про військового з Прикарпаття Богдана, який «на світанку пронизує землю і повітря Донбасу потужними звуками, немов викарбуваними в нас у генетичному коді.

“Вчора мали честь стати свідками чогось настільки потужного, що мурахи по тілі. Хлопця на фото і відео звуть Богдан. Він з Прикарпаття, а зараз – воїн @10brygada_edelveys. Колись, після перемоги, ми зможемо в деталях розказати вам його історію і його без перебільшення подвиги на цій війні. Вистачить, мабуть, на цілу книгу. Якось друзі подарували Богдану трембіту. Подарували, як незвичний сувенір, однак це переросло у справжнє захоплення. Богдан постійно читає про цей інструмент, дивиться ролики на ютубі, а у вільний час – практикується. На світанку він виїжджає подалі від людей, та пронизує землю та повітря Донеччини потужними звуками, що наче викарбувані в нас в генетичному коді”,- кажуть Ліберови.

Вдома Богдана чекає маленька донечка Настя. Вона подарувала йому оберіг в виді іграшкової собачки, яку Богдан завжди носить на своєму броніку. В Насті вдома є така сама іграшка. Тому вони домовились з дочкою, що як Богдан повернеться додому – вони поміняються іграшками.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.