Україна зіграла внічию з Англією в матчі кваліфікації на Чемпіонат Європи

Новини, Суспільство

Україна провела матч кваліфікації на Чемпіонат Європи 2024 року, який пройде у Німеччині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Суперником нашої команди була збірна Англії. Ця гра номінально домашньою, але проходила у Польщі. Це друга зустріч цих команду у відборі. Перший матч відбувся у березні, англійці перемогли з рахунком 2:0.

Хід матчу

Англія впевнено розпочала матч, але першою забила Україна. На 26-й хвилині голом відзначився Олександр Зінченко, після передачі Юхими Коноплі. Проте, на останніх хвилинах першого тайму англійці зрівняли. Кайл Уокер позбувся опіки Віталія Миколенка, опинився один, обробив м’яч і поцілив у нижній кут.

Також, у другому таймі була нагодо у Сака. Після удару з дальньої дистанції, підстрахував Бущан. Голкіпер перевів удар у перекладину.

Більше гольових моментів та голів у матчі не було. Таким чином, Україна грає внічию 1:1 та набирає сім очок.  У вівторок, 12 вересня, команди зустрінуться в очному матчі в Мілані.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.