У Галичі відбулися урочистості з нагоди 1125 річниці міста

Новини, Суспільство

Чисельно зібралися тут разом з головами громад, народними депутатами в честь 1125 річниці нашого древнього міста Галич.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Руслана Марцінківа.

“Є символізм в тому, що ми були біля Короля Данила, який свого часу боровся проти татарської орди. А сьогодні ми в часі, коли Галичина, Галицький край несе ту саму місію: бути українським тилом, бути тим, хто є серцем України. Я переконаний, що серце у нас, на Галичині”, – йдеться у дописі.

Марцінків привітав міського голову Галича Олега Кантора з річницею міста.

“Залишив тут частину Івано-Франківська. Мав честь відкривати пам’ятний знак з відображенням символіки 62 громад Прикарпаття і QR-кодами на історичні місця. А також погасили марку, яку створили до відзначення ювілею Галича”, – пише очільник Івано-Франківська.

Спільно з головами громад-членів Асоціації міст України обговорили про роль муніципалітетів на шляху до Євросоюзу.

“Зараз ми живемо в дуже історичному часі і маємо розуміти свою відповідальність. В часі коли від нас усіх, від кожного нашого кроку залежить, якою буде наша країна”, – додав Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.