На Прикарпатті рятувальники допомогли учаснику благодійної акції, який у горах пошкодив протез

Новини, Суспільство
Поблизу Озера Несамовите рятувальники допомогли учаснику благодійної акції, який пошкодив протез.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  обласну ДСНС.

До Служби порятунку поступило повідомлення про те, що під час сходження до озера Несамовите у рамках акції «Не втомилися боротися та допомагати побратимам!» у одного із п’яти протезованих учасників 1963 р.н., пошкодився протез нижньої кінцівки.

 Для надання допомоги було направлено рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення селища Ворохта та поста Заросляк.

Прибувши до місця розташування чоловіка, який потребував допомогу, рятувальники супроводили учасника акції в задовільному стані до НСБ “Заросляк”, де він залишився на ночівлю. Медичної допомоги не потребував.

Незламні люди продовжують допомагати побратимам, але нажаль протези не такі витривалі.

Сила духу українського народу переможе !!!!

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.