Зеленський: є інформація, що Путін убив Пригожина

Без рубрики

Президент України Володимир Зеленський вважає російського диктатора Володимира Путіна відповідальним за загибель засновника “ПВК Вагнер” Євгена Пригожина. 

Про це повідомляє Російська служба ВВС News з посиланням на заяву президента в Києві, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Путін здувся − як людина, як політик. Він убив Пригожина − принаймні, така інформація у нас є”, – Володимир Зеленський.

За його словами, для України це просто “на одного терориста менше”.

Зеленський також додав, що моральний дух росіян упав, бо вони прикривалися вагнерівцями − “кидали їх уперед, їм повертатися назад було не можна”.

“Я думаю, що цей захист, який прикривається життями найманців, вагнерівців, − вони це втратили. Для нас це безумовно плюс”, − підсумував український президент.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.