Зеленський представив Умєрова: закликав посилити довіру до МОУ і діджиталізуватися (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський представив колективу МОУ нового міністра оборони Рустема Умєрова і окреслив завдання, які стоять перед ним зараз.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на главу держави в соцмережах

За словами Зеленського, потрібна нова субʼєктність Міністерства оборони. Це відомство, яке відповідає за координацію всього сектору оборони.

Президент закликав до максимального відходу від бюрократії та реальної діджиталізації роботи МОУ.

“Український воїн – це ключовий пріоритет сил оборони. Якщо для блага та міцності воїна потрібні зміни в діяльності сил оборони, значить, такі зміни повинні бути миттєвими.

Це стосується всього, від бюрократичних процедур, які забирають час та енергію воїнів, до забезпечення наших воїнів. Усе, що може бути оцифроване, має бути оцифроване. Кожна бюрократична процедура, яка може бути скасована, має бути скасована. Кожна річ, яка може вберегти життя та здоровʼя воїнів, має бути знайдена й поставлена в українські війська.

Потрібна нова філософія ставлення до українських воїнів: люди – це не витратний матеріал. Їхній час та сили – це цінність держави.

Сили оборони України мають найбільший у світі досвід успішного захисту в сучасній війні. Усе, що дає такий захист, має працювати на кожного українського воїна, на нашу державу загалом і на безпеку наших партнерів. Цим потрібно займатися. Цілеспрямовано. Це стосується всього, від тренування воїнів до медичного забезпечення бригад, від забезпечення бою до комунікації з рідними наших воїнів”.

@gudzinskiyrost #зеленський🇺🇦 #борова #азовське_море #крим #арк #ар_крим #перемогазанами💙💛💪 ♬ Versed Animal – DJ BAI

Зеленський також закликав до ефективних реформ у міністерстві задля зміцнення довіри з боку суспільства.

“Довіри до рішень, які ухвалюються, довіри до закупівель, які проводяться, довіри до постачання, яке заплановане та здійснюється, і довіри до комунікації між підрозділами та необхідними їм ланками системи оборони України.

Упевнений, що Рустем Умєров здатен це забезпечити”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.