Католицький ліцей святого Василія Великого в пʼятірці кращих шкіл Івано-Франківська та серед 200 найкращих в Україні (фото)

ДІТИ, Новини, Суспільство

За результатами, які опублікував освітній портал OSVITA.UA, Католицький ліцей святого Василія Великого Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ посів четверте місце серед найкращих шкіл Івано-Франківська та 158 серед усіх шкіл України, повторивши результат 2020 року. Вихідними даними для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів послужили результати Національного мультипредментного тесту — НМТ, отримані випускниками шкіл у 2023 році.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

“Я надзвичайно радію таким хорошим результатом своїх випускників. Це учні, які завжди й у всьому були “на висоті”. Серед них є призери міських, обласних та навіть всеукраїнських олімпіад і конкурсів. Та найбільше мене тішить те, що ці результати дозволили нашим випускникам продовжити навчання в омріяних вузах Івано-Франківська, Львова та Києва! Цьогорічний рейтинг вкотре є беззаперечним показником якісного навчання в Католицькому ліцеї”, — розповідає п. Юлія Луцишин, заступниця директора з виховної частини Католицького ліцею святого Василія Великого, а також класний керівник випускного класу.

Увесь колектив та адміністрація ліцею пишається такими здобутками та ставить перед собою амбітні цілі на майбутнє. Ці досягнення свідчать про високий стандарт освіти та велику працездатність, як педагогічного колективу, так і учнів. Нагадуємо, що випускниця ліцею Любов Пена склала НМТ з української мови на 200 балів, при цьому не відвідуючи репетиторів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.