Неподалік від кордону спіймали двох прикарпатців, які хотіли незаконно потрапити до Румунії (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

У середу, 6 вересня, прикордонники спіймали 11 чоловіків, які намагалися незаконно потрапити до Румунії. Серед них двоє мешканців Івано-Франківської області.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Так, чотирьох жителів Сумщини та двох жителів Івано-Франківщини зупинили неподалік від кордону прикордонні наряди відділення «Солотвино».

Двоє чоловіків з Тернопільщини, один із Запорізької області та один з Дніпропетровщини спробували обійти прикордонників на ділянці відповідальності відділу «Ділове».

Ще один спритник з Рівненщини намагався дістатися Румунії через гірську ділянку. Його неподалік від кордону затримав прикордонний наряд відділення «Велятино»

Наразі оперативники загону встановлюють осіб причетних до організації незаконних подорожей українців.

На затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.