Менше, ніж завжди: скільки на Прикарпатті першокласників сядуть за парти цьоріч

Новини, Суспільство

Заступник директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА розповів про стан справ пов’язаний із кількістю учнів, які йдуть в перший клас на Прикарпатті.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Ігора Гаврилюка під час програми “Про головне в деталях”.

Зокрема, цього року, каже заступник директора, до перших класів підуть майже 13 000 учнів. Однак, ця кількість менша, ніж зазвичай, адже багато сімей виїхали за межі України.

Крім того, цього року на Прикарпатті є 737 класів.

“Вся область готувалась до нового навчального року, з червня розглядали питання безпеки, вирішували господарські справи”, – каже Гаврилюк.

До слова, в Івано-Франківську цього року є 109 перших класів, зокрема вперше за парти сядуть 1 812 першокласників.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.