Супутник показав баржі-барикади від українських дронів біля Кримського мосту

Війна, Новини, Політика

Російські окупанти встановили баржі на південь від Кримського мосту, які мають стати “барикадами” проти українських морських дронів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російську службу Радіо Свобода“.

У розпорядженні ЗМІ з’явилися супутникові знімки сервісу Planet.com на яких видно, що на південь від мосту встановили баржі: вони не “затоплені”, а, найімовірніше, закріплені якорями на одному місці.

 

Ці баржі ймовірно будуть використані як основа для загородження проти українських морських дронів.

На знімках, зроблених 19 і 21 серпня, також видно підготовчі роботи в цьому районі.

 
 
 
Нагадаємо:
  • 22 серпня ГУР МО України повідомило, що Росія затоплює в цьому місці пороми, щоб запобігти атакам дронів на міст. За даними ГУР, армія РФ планує затопити щонайменше 6 плавзасобів, щоб створити захисну смугу перед мостом.
  • Між затопленими поромами росіяни нібито мають намір встановити бонові загородження – як раніше в бухті Севастополя, яка також зазнавала атаки надводних дронів ЗСУ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.