Російський суд відмовився випустити терориста Гіркіна з СІЗО (відео)

Новини, Політика

Московський міський суд визнав законним взяття під варту ексміністра оборони так званої ДНР, колишнього співробітника ФСБ рф Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російські ЗМІ.

Як повідомляється, Гіркін залишиться у російському СІЗО «Лефортове» щонайменше до 18 вересня цього року.

Нагадаємо, 21 липня російські правоохоронці затримали колишнього «міністра оборони ДНР», терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). У його квартирі силовики провели обшук. Того ж дня Гіркіна відправили під варту.

@gudzinskiyrost #гірькін #гирькин #стрелков #боїнг #гаага #москва #россия #росіч #залужний🇺🇦 #зеленський #путин #сша #хортиця #перемогазанами💙💛💪 #старомайорське #авдіївка #война #війна ♬ Action thriller music – Jun Naotsuka

До речі, у своєму Telegram-каналі Гіркін регулярно критикував хід війни росії проти України та самого володимира путіна.

У ГУР розповіли, про що може говорити затримання в рф терориста Гіркіна

У листопаді минулого року Окружний суд Гааги визнав Ігоря Гіркіна винним у аварії рейсу МН17 Малайзійських авіаліній на Донбасі у 2014 році.

Українські правоохоронці підозрюють Гіркіна у умисних вбивствах, тероризмі, порушенні суверенітету та територіальній цілісності України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.