За два місяці до завершення служби: на війні загинув прикарпатець Дмитро Осташук

Війна, Новини, Політика

За два місяці до завершення служби у боях за Україну загинув прикарпатець Дмитро Осташук.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Рогатинської МГТ.

Історія боротьби Дмитра Осташука за Україну розпочалась в березня 2022-го. Захисник добровільно пішов захищати рідну державу.

Під час служби виконував обов’язки штаб-сержанта.

За плечима Воїна бойові завдання на території Дніпропетровської і Запорізької областей.

“І раптом зв’язок обірвався… Трагічний дзвінок із фронту надійшов після Дня Незалежності, 25 серпня: «ДМИТРО ОСТАШУК загинув під час виконання бойового завдання». Загинув за два місяці до завершення своєї служби…

Без найріднішої людини залишились дружина, син, донька, онуки Тетянка, Владиславчик, Артурчик, сестра Галина, брати Іван та Василь.

Схиляємо голову перед подвигом нашого Героя. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та бойовим побратимам.
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть”, – йдеться в дописі.
Про зустріч та Чин похорону Героя повідомлять додатково.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.