Травмувався на полонині Боревка турист зі Львова (фото)

Новини, Суспільство

Рятувальники допомогли туристу,який травмувався в горах.

Про це інформує Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

27 серпня о 08:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Стара Гута Солотвинської громади на Франківщині на полонині Боревка травмувався турист зі Львова, 1996 року народження.

Чоловік травмував нижню кінцівку і потребував допомоги рятувальників.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено рятувальників гірського пошуково-рятувального відділення Івано-Франківськ.

Рятувальники прибули до постраждалого, надали першу домедичну допомогу та розпочали транспортування за допомогою спеціальних носилок.

Постраждалого транспортовано до проїжджої частини автодороги, звідки він направився до місця постійного проживання.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.