В Івано-Франківську викрили схему фіктивного зарахування на військову службу футболістів місцевого професійного клубу (відео)

Війна, Кримінал, Новини, Політика

‘Працівники ДБР викрили в Івано-Франківську схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки родичів керівництва міста.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Державне бюро розслідувань.

«Недоторканими» стали навіть футболісти місцевого професійного клубу з Прикарпаття.

Бюро встановило особи деяких керівників складу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які налагодили цю протиправну схему.

«Новобранці» отримували можливість фактично не проходити військову службу та отримувати від держави грошове та матеріальне забезпечення. Деякі з них спокійно брали участь у матчах в складі футбольного клубу з Прикарпаття.

@golosif #міський_голова #тцк_та_сп #франківськ #карпатиукраїна🇺🇦 #коломийський_район #надвірна #верховина #прикарпаття #калуш #коломия #івано_франківськ💙💛 #перемогазанами💙💛💪 #яремче #карпати #міська_рада ♬ The Champion – Lux-Inspira

Спільно з Нацполіцією ДБР провело близько 30 обшуків у ТЦК та СП Івано-Франківської області, обласній військово-лікарській комісії, а також за місцями проживання фігурантів.

Розслідування проводиться у межах розпочатого кримінального провадження за ч. 5 ст. 426-1 ККУ (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинене в умовах воєнного стану).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.