Магія звуків Карпат: фронтвумен Go_A представила потужну пісню-лейтмотив до фільму Довбуш (відео)

Новини, Суспільство, Туризм

У День Незалежності України фронтвумен гурту Go_A Катерина Павленко, яка виступає під сценічним псевдонімом Monokate, представила пісню-лейтмотив до фільму “Довбуш”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на НВ.

Авторська пісня Vorozhyla була написана під враженням від зйомок стрічки, де вона зіграла епізодичну роль мольфарки. Примітно, що в пісні звучить замовляння, яке Monokate промовляє у фільмі під час обряду.

Режисером кліпу на пісню Vorozhyla виступив режисер монтажу фільму “Довбуш” Денис Захаров. Над образами Monokate у відео працювала художниця Марія Керо.

Стрічка “Довбуш” 24 серпня вийшов у всеукраїнський прокат.

«Довбуш» розповідає історію Карпатського лицаря Олекси Довбуша, який понад три сторіччя тому боровся за свободу, право жити на своїй землі, людей та любов. Це історія про легенду,  що надихає покоління тих, хто відвойовує свободу рідної землі. Про силу та любов, про зраду та кривду. Про те, як він жив, і як обдурив смерть.

Monokate – сценічний псевдонім Катерини Павленко, української співачки, композиторки, фольклористики, авторки пісень та солістки електрофольк-гурту Go_A, який представляв Україну на «Євробаченні» 2020 та 2021 років. У її творчості органічно переплітаються містична етніка, рокова енергетика та електронно-оркестрові експерименти.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.