На калуському кладовищі розширять територію для військових поховань

Війна, Новини, Суспільство

22 серпня в електронній системі державних закупівель Прозорро управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради оголосило тендер на послуги з благоустрою — впорядкування території для поховань на новому кладовищі на вул. Височанка в м. Калуші.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Вікна”

Бюджет закупівлі становить 210 тисяч гривень. Термін подання пропозицій на участь в аукціоні — до 30 серпня. Торги заплановані на 31 серпня.

За тендерною документацією, роботи мають бути виконані до кінця поточного року. Передбачене розбирання асфальтобетонних і щебеневих покриттів, земляні роботи та планування території площею 1 200 квадратних метрів.

Як пояснив у коментарі начальник управління житлово-комунального господарства Тарас Фіцак, ідеться про впорядкування ділянки, на територію якої планують розшити Алею Героїв.

Минулого тижня УЖКГ також оголосило тендер на брукування частини Алеї Героїв, де вже встановлені надмогильні пам’ятники. Таким чином буде завершено благоустрій цієї ділянки.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.