Бійцю з Калуської громади вручили медаль «За оборону рідної держави» (фото)

Новини, Суспільство

З нагоди відзначення Дня Незалежності України наших захисників нагородили почесними відзнаками за відданість державі, мужність і самопожертву.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Сьогодні, 22 серпня, Івану Халаку – бійцю із Калуської громади вручили медаль «За оборону рідної держави». Зараз Іван Халак знаходить на лікуванні в одному із медзакладів. Туди і привіз нагороду міський голова Калуша Андрій Найда.

“Івану Халак – старший солдат, інспектор прикордонної служби третього прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса. Сподіваємося, що зусиллями лікарів та Божою опікою наш Герой одужає! Наші Захисники міцніше сталі, мужні та сильні! Дякуємо!”, – написав Найда на своїй фейсбук-сторінці.

Сильний та мужній військовослужбовець каже: “Мене зламала не війна, а хвороба…”

369636687 323676226850551 5369897893948259224 n scaled

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.