На нараду окупантів в Енергодарі “залетів” дрон: поранений полковник МВС Росії – розвідка (відео)

Війна, Новини, Політика

В окупованому Енергодарі стався вибух під час наради так званих “поліцейських” загарбників, чисельні поранення отримали полковник МВС Росії Павло Чесанов та його підопічні, їх терміново планують доставили до медзакладів в Росію. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на головне управління розвідки, мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

Дослівно ГУР:

“18 серпня в тимчасово окупованому Енергодарі була призначена нарада керівників міської “поліції”. Орієнтовно о 09.23 в кабінеті начальника поліції пролунав потужний вибух.

@gudzinskiyrost #енергодар #заес #запоріжжя #контрнаступзсу🇺🇦 #наступ #залужний #зеленський #зеленский #россия #росія #бпла #безпілотник #війна #война ♬ Epic, orchestra, cinematic(948660) – Eternal Waves

Внаслідок цього чисельні поранення отримали: начальник міського відділу полковник МВС Росії Чесанов Павло Валерійович (Чувашська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів.

Одразу після вибуху їх було терміново доправлено до місцевої лікарні”.

Судячи із відео, яке опублікували розвідники, у будівлю, де засідали росіяни, влучив безпілотник.

В ГУР зазначили, що після обстеження поранених росіян з окупованого Мелітополя терміново викликали три реанімобіля.

Вже звідти планується евакуація окупантів військовими гелікоптерами на територію Росію.

Українські розвідники повідомляють, що в будівлі, де стався вибух, крім розміщення так званого управління “поліції”, жив особовий склад загарбників.

Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи.

На даний час район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежили. В місті повністю вимкнули Інтернет.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.