Новий тролейбусний маршрут з’єднає АС №3 та АС №4

Новини, Суспільство

До середини вересня в Івано-Франківську комунальний перевізник “Електроавтотранс” запустить новий тролейбусний маршрут №8. Він сполучатиме Автостанцію №3 та Автостанцію №4. 

Про це під час брифінгу 14 серпня повідомив директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Галку.

Голутяк зазначив, що маршрут №8 йтиме не через вокзал, а саме через Автостанцію №4, що на вулиці Юності:

Чому було вирішено пускати цей маршрут не з вокзалу, а саме з Автостанцію №4? Тому що на Автостанцію №4 створюються нові сполучення. Зокрема це мікрорайон Майзлі, село Угорники, кінотеатр “Космос”. Крім того, у зворотному напрямку тролейбус буде їхати через Центральний ринок. Таким чином ми збільшуємо завантаженість пасажиропотоку з Автостанцію №3 до ринку”.

Очільник КП “Електроавтотранс” зауважив, що у місті бракує водіїв тролейбусів. Наразі підприємство навчає нову групу водіїв. Навчання триватиме орієнтовно 4 місяці.

Запрошуємо на роботу водіїв категорії “D”, — додав директор Електроавтотранс.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.