Карітас Івано-Франківської Архієпархії передав допомогу на Херсонщину

Новини, Суспільство

У четвер, 10 серпня, команда Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ завдяки фінансовій підтримці Caritas im Bistum Fulda відправила допомогу для Бериславської громади, що на Херсонщині, до «Карітасу Берислав УГКЦ».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на фейсбук-сторінку благодійної організації, Архієпархію.

«Наразі підтримка людей, що мешкають на Херсонщині, надзвичайно важлива. Попри ворожі обстріли, відсутність якісної питної води, зруйновані, внаслідок підриву Каховської ГЕС, будинки, люди не втрачають віри та мужності», — зазначають у Карітасі.

Для допомоги у відновленні будівель та стабілізації ситуації з водою благодійна організація відправила необхідні інструменти: мотопомпу, 8 насосів, 8 зварювальних інверторів, 8 перфораторів та 8 болгарок, 2 драбини, 14 великих наборів інструментів, 10 подовжувачів та інші важливі для роботи матеріали.

«Передаємо частинку тепла та добра туди, де цього потребують! Допомагаємо ближньому в нелегкі часи!», — йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.