Ціллю сьогоднішньої атаки «Кинджалів» на Прикарпатті були українські пілоти — речник Повітряних сил

Війна, Новини, Політика

Вранці 11 серпня окупанти спрямували чотири ракети “Кинджал” на Прикарпаття, щоб завдати удару по військовому аеродрому та молодих пілотах, які незабаром поїдуть на навчання до Європи.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Це черговий удар терористів ракетами Х-47. Ракети були спрямовані на військові аеродроми, які під прицілом ворога вже не перший місяць.

Наприклад, аеродром Старокостянтинів найбільше сьогодні переживає наслідки ударів російських окупантів. Цього разу Івано-Франківщина: під прицілом наша молодь, українські пілоти, які скоро вже їдуть на навчання”, — розповів спікер.

Ігнат уточнив, що одну ракету збили над Київщиною, втім всі “Кинджали” летіли на Івано-Франківщину.

Раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що українські пілоти почнуть навчання на винищувачах F-16 у серпні цього року.

Нагадаємо, вранці 11 серпня ракета влучила в приватний будинок в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми. Загинув 8-річний хлопчик.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 002

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.