Повітряні сили ЗСУ створили сторінку в Tik-Tok

Війна, Новини, Політика

У відео, які публікують у соцмережі, бійці розповідають про свою роботу.

Речник командування Повітряних Сил ЗСУ полковник Юрій Ігнат розповів, чому військові запустили свій Tik-Tok,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на УП.

Повітряні сили Збройних сил України завели сторінку на китайській платформі Tik-Tok, цим поділилися на своєму Telegram-каналі.

“Я прийшов в школу і кажу “дітки, підніміть руку, хто є у фейсбуці. Два викладачі. Хто в інстаграмі – там пів класу.  А хто є в Тік-Току – всі. Не маємо права зволікати, потрібно просувати наш продукт і наш патріотизм у гарних роликах. Я думаю, дітям це теж сподобається. Тому на них перш за все ставка”, – сказав речник.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.