На Бахмутському напрямку ЗСУ тримають ініціативу: знищили вузол зв’язку РФ та 65 окупантів

Війна, Новини, Політика

На Бахмутському напрямку українські військові зберігають за собою ініціативу попри сильний опір ворога, зокрема щільну роботу важкої артилерії РФ.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на речника Східного угруповання ЗСУ Сергія Череватого в ефірі національного телемарафону.

 “Бахмутський напрямок залишається напрямком, де наші Сили оборони тримають ініціативу. Ворог відчайдушно чинить опір, в тому числі використовуючи всі види артилерії – від мінометів до реактивних систем залпового вогню.

508 разів за цю добу наносив удари по наших позиціях, 6 авіанальотів, 16 боєзіткнень відбулося, в ході яких знищено 65 окупантів, 120 поранено та троє узяти в полон, також знищено ворожий танк, самохідну артилерійську установку “Гвоздика”, одну гармату “Мста-Б”, польовий склад із боєприпасами і 5 вантажівок.

Також, що символічно (8 серпня відзначається День українських військ зв‘язку та кібербезпеки), було знищено ворожий вузол зв’язку”.

За словами Череватого, українські артилеристи якістю і філігранністю виконання завдань перекривають кількісну перевагу артилерійської зброї ворога.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.