Син нардепки від “Слуги народу” виїхав з України й не повернувся – ЗМІ

Новини, Політика

22-річний син народної депутатки від “Слуги народу” Олени Копанчук Дмитро Копанчук, який є депутатом міськради у Рудках на Львівщині, виїхав з України під приводом супроводу батька з інвалідністю й не повернувся.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на NGL.media.

За результатами місцевих виборів 2020 року Дмитро Копанчук став депутатом міськради від “Слуги народу” маленькому містечку Рудки на Львівщині.

Минулого року, попри діючу заборону виїзду з країни для чоловіків призовного віку, Копанчук тричі побував за кордоном, і принаймні двічі (24-25 липня і 1-18 серпня ) виїжджав як водій водій-волонтер через систему “Шлях”.

Як повідомили у відповідь на запит NGL.media в “Укртрансбезпеці”, Копанчука вносила до системи “Шлях” Хмельницька обласна військова адміністрація. Його мати Олена Копанчук обрана депутататом Верховної Ради від мажоритарного округу №189 на Хмельниччині.

Цього року Копанчук уже не користувався “Шляхом”.

За даними NGL.media, близько полудня 1 січня він перетнув у Смільниці українсько-польський кордон на новенькій Toyota Land Cruiser Prado 150, що належить компанії “Гідросвіт”, де він є співвласником. Офіційною підставою для виїзду став супровід його батька, 46-річного Володимира Копанчука з другою групою інвалідності, доцента кафедри кримінального права Хмельницького університету управління та права.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.