За нічну зміну франківські патрульні виявили 6 водіїв з ознаками сп’яніння

Кримінал, Новини, Суспільство

У ніч на четверте серпня правоохоронці на дорогах Івано-Франківська спіймали шістьох п’яних водіїв.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліцію.

На усіх керманичів склали відповідні протоколи.

Правоохоронці нагадують про відповідальність за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Відтак за перше таке порушення або відмову від проходження відповідного огляду на водія очікує штраф у 17 тисяч гривень із позбавленням права керування на рік.

За повторне порушення протягом року штраф збільшується удвічі. Крім того, позбавлення права керування на три роки з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого, або адмінарешт на 10 діб з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

За третє аналогічне порушення протягом року штраф зростає до 51 тисячі гривень. Разом з тим водія позбавляють права керування на 10 років та конфіскують транспортний засіб, або адмінарешт на 15 діб із позбавленням права керування на 10 років та конфіскацією транспортного засобу.

Якщо водій вирішив вжити алкоголь або наркотики після зупинки правоохоронцями, на нього чекає штраф у 34 тисячі гривень. Або адміністративний арешт на 15 діб із позбавленням права керування на три роки.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.