Спецоперація в Новоросійську: дрон СБУ пробив десантний корабель окупантів (відео+фото)

Відео-новини, Війна, Політика

Служба безпеки провела спецоперацію в бухті Новоросійська, надводний дрон пошкодив великий десантний корабель “Оленегорский горняк”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на джерела УП в СБУ

 “На відео видно, як надводний дрон СБУ, насичений 450 кілограмами тротилу, атакує ворожий корабель, де перебуває близько 100 чоловік екіпажу”.

 

Джерела в Службі безпеки зазначають, що спецоперацію проводили разом з ВМС. В результаті атаки “Оленегорский горняк” отримав серйозну пробоїну і наразі не може виконувати свої бойові завдання. “Тож усі заяви росіян про “відбиту атаку” – фейк”, – підкреслив він.

У Новоросійську вночі 4 серпня пролунали вибухи, Міноборони Росії заявило про атаку двома морськими безекіпажними катерами.

“Оленегорский горняк” – російський великий десантний корабель, побудований у польському Гданську у 1976 році. Базується на Північному флоті, входить до 121-ї бригади десантних кораблів. У 2007 році вважався найкращим десантним кораблем Північного флоту РФ.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.