“Азов” провів навчання під проводом командира “Редіса” (фото)

Війна, Новини, Політика

Бригада Нацгвардії “Азов” провела тактичні навчання під керівництвом командира Дениса Прокопенка з позивним “Редіс”, який нещодавно повернувся в Україну після перебування Туреччині після російського полону.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Азов” у соцмережах.

Зазначається, що “азовці” провели тактичні навчання, основна мета яких – відпрацювання практичних питань планування та організації бою в наступі та обороні, управління підрозділами в бою та їх всебічного забезпечення.

 
 
Особлива увага приділялась швидкому аналізу обстановки та прийняттю рішень на полі бою при взаємодії різних родів військ.

Вказано, що за результатами тактико-стройових занять командування та інструктори провели аналіз помилок, після чого приступили до здійснення маневрів із бойовими стрільбами.

 
 

16 липня стало відомо, що командир бригади Нацгвардії “Азов” підполковник Денис Прокопенко (“Редіс”) після повернення з Туреччини зустрівся з особовим складом та має намір найближчим часом взятися до виконання службових обов’язків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.