У Франківську проведуть традиційний велопарад дівчат

Новини, Суспільство

Велопарад проведуть з патріотичною стилістикою та благодійною метою. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сюжет Каналу 402.

Як і в минулі роки, родзинкою заїзду є дрескод учасниць, адже кожного разу він різний і не повторюється.

Цьогоріч велосипедистки одягнуться у патріотичні синьо-жовті кольори. А свої двоколісники зможуть прикрасити тематичними стрічками та яскравими квітами.

Такий заїзд в Івано-Франківську організовують вже 11-й раз. Раніше метою велопарадів було популяризувати велосипед серед дівчат, розвивати велоструктуру і робити її більш комфортною.

Цьогоріч організатори очікують понад сотню учасниць. Веломаршрут – традиційний і незмінний. Стартуватимуть 6 серпня на площі Бастіон, а фінішуватимуть у міському парку. Збір о 10:30, а старт – в 11:30. Задля безпеки колону весь час супроводжуватимуть поліцейські.

На фінішу заїзду організують благодійний ярмарок, де можна буде придбати різноманітну випічку, вироби ручної роботи і сувеніри, а всі виручені кошти спрямують н підтримку військових.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.