У Франківській громаді військовослужбовцям виплачуватимуть одноразову виплату

Війна, Новини, Суспільство

У Центрах надання адміністративних послуг Івано-Франківської громади приймають документи на отримання допомоги військовослужбовцям у розмірі 20 тисяч гривень.

Про це говорить Руслан Марцінків в етері “Західного Полюсу”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

“За дві доби понад 400 заяв подали військовослужбовці або члени їхніх родин.

Також, 62 заяви подали в онлайн режимі. Цікаво те, що більшість заяв подали в нічний час. Хлопці зібрали документи, оформили і з понеділка розпочнуться виплати”, – зазначає міський голова.

Зі слів посадовця, таку виплату можуть отримати ті військовослужбовці, є мешканцями Івано-Франківської громади або ВПО та, які брали або беруть участь у війні з 24 лютого 2022 року.

Документи, які треба подати: копії паспорта, ідентифікаційного коду, довідки про безпосередню участь у бойових діях та розрахунковий рахунок. Це можна зробити в будь-якому ЦНАПі.

Також, можна подавати на сайті ЦНАПу, код послуги 3099. Авторизуватися через Bank-ID, додати необхідні документи та оформити цю допомогу.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.