Сирський: Ворог постійно тисне на двох напрямках, ЗСУ зривають його плани

Війна, Новини, Політика

Командувач Сухопутних військ Олександр Сирський розглянув із командирами питання адекватного реагування на наступ противника на Лиманському і Купʼянському напрямках фронту.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на генерал-полковника Олександра Сирського, якого цитує Military Media Center.

Сирський зазначає, що спільно з командирами розглянув питання адекватного реагування на наступальні дії противника на Лиманському і Купʼянському напрямках та підвищення ефективності вогневого ураження ворога, боротьби з дронами різних типів, забезпечення дій Сил оборони

“В умовах продовження активних наступальних дій противника на Купʼянському та Лиманському напрямках, наші війська щоденно зривають його плани щодо прориву нашої оборони, завдають суттєвих втрат в особовому складі і техніці, зменшують наступальний потенціал ворожих військ.

На Бахмутському напрямку продовжуємо проводити наступальні дії, крок за кроком, в умовах сильного супротиву ворога наші бійці звільняють територію, наближаючи Перемогу”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.