Болгарія – не Мальдіви: Арахамія пояснив, чому Торохтія не покарали (відео)

Новини, Політика

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія вважає, що відпочинок народного депутата Богдана Торохтія у Болгарії не можна порівнювати з вояжем Юрія Арістова на Мальдівські острови, тому й не було застосовано ніяких каральних заходів до народного обранця.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Арахамію в інтерв’ю “РБК-Україна”.

“Тоді йому (Торохтію) було виписано відпустку (до Болгарії – ред.), на той час ще можна було так робити, і він поїхав за дитиною. Я тут не хотів би особливо вдаватися до деталей, але там були судові процеси навколо дитини, і він її супроводжував”.

За його словами, “це не Арістов із Мальдівами”. Голова фракції підкреслив, що в ситуації з Арістовим, як тільки інформацію верифікували, рішення було прийнято миттєво.

@gudzinskiyrost #арахамія #арістов #торохтій #дубінський #слуга_народу #мальдіви #болгарія #іспанія #маріупольцєукраїна🇺🇦 #кртмінал #україна #залужний🥰❤️ #росія #перемога🇺🇦 #зс_рф #підозра #коломойский ♬ 回家的路(抖音完整版) – 69

У той же час, твердить Арахамія, щодо Торохтія був тиск. “Але я розібрався. Так, це провина, але не так його, як його дружини, яка не є членом фракції. І, зрештою, Торохтій все одно понесе за це політичну відповідальність, якщо захоче ще раз кудись балотуватися”, – підкреслив голова фракції.

  • Перед цим журналісти Bihus.Info зафіксували, як народний депутат Богдан Торохтій використовує придбаний у березні 2023 року Mercedes-Benz EQS, та знайшли докази виїзду на море до Болгарії під час воєнного стану.
  • Заступника голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардепа партії “Слуга народу” 48-річного Юрія Арістова в середині липня помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші, Мальдіви.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.