Прикарпатські рятувальники знайшли заблукалого чоловіка в лісовому масиві Калуського району

Новини, Суспільство, Туризм

Рятувальники відшукали заблукалого чоловіка в лісовому масиві Калуського району.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Головне управління ДСНС області.

1 серпня о 20:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення від жителя села Слобідка, Войнилівської ТГ про те, що під час руху в лісовому масиві поблизу села Слобідка він втратив орієнтування та самостійно не може вийти з лісу, тому потребує допомоги рятувальників.

Для надання допомоги було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ, які знайшли заблукалого чоловіка 1976 року народження та супроводили до центральної дороги в селі Слобідка Калуського р-ну.

“Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до походів в ліс! Перед тим як вирушити до лісу потрібно вивчити карту місцевості, або краще вирушити з тим, хто добре знає місцевість, також важливо подбати про повний заряд мобільного телефону.

Не вдягайте до лісу непримітний сіро-зелений або чорний одяг, віддайте перевагу яскравим кольорам, так заблукалого легше помітити під час пошуку. Чудово, якщо на одязі будуть смужки, що відбивають світло”, – додали в ДСНС.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.