У Києві скандал навколо call-центру: нардепа звинуватили у здачі офісу росіянам (відео+фото)

Війна, Кримінал, Новини, Політика

У Києві виявили російський колл-центр, який збирав інформацію про роботу військових та протиповітряної оборони, заявив народний депутат Микола Тищенко.

На своїй сторінці у Facebook він оприлюднив відео перевірки цього приміщення. За його словами, в офісі знайшли печатки російських компаній та банків, зокрема “Газпрому”, “Центробанку”, “Газпром Інвест” та “Московскої Биржі”.

“Коли з представниками Національної поліції ми зайшли до офісу, що ймовірно співпрацює з ФСБ, на захист цієї ботоферми приїхав… сам нардеп Олег Семінський зі “Слуги народу”, чия громадська приймальня знаходиться поверхом вище над колл-центром. Доречі, окрім того, що все це відбувається майже в приймальні зазначеного народного депутата, так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському”, – написав Тищенко.

Він заявив, що інформацію передали правоохоронним органам та ДБР. За словами Тищенка, нардеп чинив супротив роботі ТСК та Нацполіції, а також завдав тілесних ушкоджень помічниці народного депутата, вона написала на нього заяву. “За нашою інформацією, саме цей колл-центр збирав та передавав інформацію про роботу військових Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою”, – додав він.

@gudzinskiyrost #російський_сервер #мелітополь🇺🇦 #токмак #контрнаступ #маріуполь #росія #війна #война #зсу #наступ #залужний🥰❤️ #перемога #победазанами🇺🇦🙏 ♬ Dj Stadium X Melody Legend – Azay DTM

фото Миколи Тищенка

Крім того, поліцейські затримали 38 ухилянтів, серед яких троє іноземців, для з’ясування їхнього ймовірного зв’язку з ФСБ та подальшої перевірки, заявив Тищенко.

Сам нардеп на відео каже, що прийшов у офіс за викликом власників приміщення. Також він закликає присутніх не ламати чуже майно.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.