Створено 5 віртуальних турів туристичними атракціями Бойківщини (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

У рамках співпраці департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації і компанії «IDRON Studio» (у проєкті «Бойківські Карпати» створено п’ять віртуальних турів об’єктами культурної і природної спадщини Східної Бойківщини.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на “Івано-Франківщину Туристичну”.

У рамках співпраці департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації і компанії «IDRON Studio» (керівник Дмитро Малишев) у проєкті «Бойківські Карпати» створено п’ять віртуальних турів об’єктами культурної і природної спадщини Східної Бойківщини, повідомляє

Тури інтегровані на інтерактивну туристичну мапу Івано-Франківської області, головний туристичний вебпортал Івано-Франківської області iftourism,com, сайт всеукраїнського проєкту «Virtual Ukraine» virtualukraine.travel, а також на Google Maps:

1. Церква Вознесіння Христового, с. Липа, Витвицька ТГ.

https://iftourism.com/places/cerkva-voznesinnya-gospodnogo-1

https://goo.gl/maps/Ja7VZ3umaKbGdcYJA

2. Водоспад Підгуркало, с. Ріпне, Дубівська ТГ.

https://iftourism.com/places/vodospad-pidgurkalo

https://goo.gl/maps/sEQ9BjsSbGDRUjem6

3. Церква Покрови Пресвятої Богородиці, с. Голинь, Калуська ТГ.

https://iftourism.com/places/cerkva-pokrovi-presvyatoji-bogorodici-u-golini

https://goo.gl/maps/SDCgzkRTK41QGKuBA

4. Церква Преображення Господнього (Церква Св. Миколи), с. Спас, Спаська ТГ.

https://iftourism.com/places/cerkva-preobrazhennya-gospodnogo-cerkva-svyatogo-mikoli

https://goo.gl/maps/F2tmnUjddT6zrQCz5

5. Водоспад «Під Комином верхній», с. Пороги, Солотвинська ТГ.

https://iftourism.com/places/vodospad-pid-kominom

https://goo.gl/maps/8V6uVqoBXSPmCYS79

Дякуємо залученим представникам органів місцевого самоврядуванння області, волонтерам проєкту «Бойківські Карпати» та всім небайдужим за сприяння організації зйомок.

Проєкт «Бойківські Карпати» реалізовується департаментом міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів.

Метою проєкту є збільшення туристичної привабливості Східної Бойківщини, підвищення інституційної спроможності управління територією як туристичною дестинацією, створення умов для росту туристичних потоків та залучення інвестицій, перетворення туризму на індустрію економіки відвідувачів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.