Івано-Франківська обласна рада замовила “лицарських” медалей на 1 млн гривень

Новини, Суспільство

У червні комунальне підприємство Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на Прозорро оголосило закупівлю 3000 комплектів, які включають медаль “Лицар бойового чину”, футляр і посвідчення з бюджетом 1,3 млн гривень.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За результатами тендеру 12 липня укладено договір з ТОВ «Герольдмайстер» (компанія зареєстрована в Києві) на суму 1 млн гривень — ціна комплекту близько 330 гривень.

В описі нагороди зазначено, що медаль виготовлена з металу сріблястого кольору, покритого тонувальним лаком, та має форму хреста. На її лицьовому боці у центрі розміщено стилізований тризуб з металу жовтого кольору, покладеного на хрест ЗСУ. Хрест перетинається з лавровим вінком.

На зворотному боці медалі в центрі розташовано герб Івано-Франківської області, який покладено на хрест ЗСУ. По колу розташовано рельєфний напис “Івано-Франківська обласна рада”. За допомогою кільця з вушком медаль з’єднується з прямокутною колодкою, обтягнутою смугастою стрічкою шириною 28 мм чорного (ширина 5 мм), червоного (5 мм) та білого (8 мм) кольору.

Розмір медалі — 35 на 35 мм, товщина — 3 мм. Розмір колодки — 30 на 42 мм, на її зворотному боці має бути кріплення до одягу — шпилька.

Окрім 3000 штук таких медалей, підрядник має надати 300 оксамитових футлярів для зберігання посвідчення та медалі темно-синього кольору та 2700 подвійний флокових футлярів для зберігання посвідчення та медалі. А також — виготовити 3200 (з запасом) картонних посвідчень до медалі.

Також зазначено, що макет медалі, футлярів та посвідчень узгоджується з замовником. А саме переможець закупівлі має розробити дизайн (макет) подарункової продукції самостійно у вигляді 3D-моделі та надати його на погодження до 30 липня 2023 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.