Путін вважає, що зможе пережити Україну – Блінкен

Війна, Новини, Політика

Державний секретар США Ентоні Блінкен вважає, що необхідно переконати президента РФ Володимира Путіна в тому, що його режим не зможе пережити Україну та всіх, хто її підтримує, і це змінить позиції Росії щодо миру.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Блінкена під час Безпекового форуму Aspen, якого цитує “Укрінформ“.

“Фундаментальна проблема полягає в тому, що президент Путін вірить, продовжує вірити, що він може пережити Україну, може пережити всіх, хто підтримує Україну.

Вкрай важливо, щоб ми переконали його у зворотньому…

Україна нікуди не дінеться і матиме засоби для захисту”.

У цьому контексті він наголосив, що йдеться передусім про підтримку з боку багатьох країн, й зокрема країн G7.

Так, у Вільнюсі була підтверджена готовність міжнародної спільноти взяти на себе довгострокові зобов’язання щодо безпеки України, а також допомогти їй розвинути обороноздатність, щоби Росія не повернулася в майбутньому до планів нової агресії.

Держсекретар США також не бачить “змін в голові Путіна, що РФ змінить свою позицію” щодо війни.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.