Формують, аби звільнити окуповані території: прикарпатців кличуть в окремий піхотний батальйон

Війна, Новини, Політика

Щоб чинити спротив ворогу та звільнити окуповані території, на Прикарпатті формують окремий піхотний батальйон.

Про це  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.

На службу кличуть вмотивованих громадян віком від 18 до 55 років, зокрема й без досвіду проходження військової служби.

Всі військовослужбовці пройдуть відповідну фахову підготовку, під час якої військовослужбовці, окрім вдосконалення власної фізичної підготовки та зміцнення бойового духу, матимуть змогу опанувати зразки озброєння та військової техніки.
“Закликаємо приєднатись до складу військової частини також і внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території нашого краю.
Забезпечення батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних Сил України”, — йдеться у повідомленні.
Військовослужбовці матимуть можливість кар’єрного росту, отримуватимуть гідне грошове забезпечення, додаткові винагороди, виплати та соціальну підтримку держави.
Охочі доєднатися до окремого піхотного батальйону можуть звертатися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Івано-Франківської області.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.