Повітряні сили знищили 26 “Шахедів” і російський вертоліт

Війна, Новини, Політика

Уночі 11 липня російські загарбники запустили по Україні 28 дронів-камікадзе “Шахед”, 26 з них Повітряні сили змогли збити.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Повітряні сили ЗСУ у Telegram

“У ніч на 11 липня російські окупанти атакували Україну з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ) ударними безпілотниками іранського виробництва “Shahed-136/131”. Усього в ударі було задіяно 28 дронів-камікадзе… Знищено 26 ударних БпЛА та один розвідувальний безпілотник типу “Zala””.

Захисники уточнили, що всі ворожі цілі збили на півдні країни.

Крім того, 10 липня Повітряні сили знищили ворожий вертоліт (тип уточнюється), три ударних БпЛА типу “Ланцет” та чотири розвідувальних дрони оперативно-тактичного рівня.

За минулу і цю добу авіація Повітряних сил завдала по ворожих позиціях понад 20 групових авіаційних ударів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.