У ДТП на Івано-Франківщині травмувався пішохід: поліцейські з’ясовують обставини аварії

Новини, Суспільство

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 червня близько 8 години у Долині. Водійка легковика допустила наїзд на пішохода. Потерпілого госпіталізували до медзакладу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію в області.

Розпочали досудове розслідування.

Як попередньо з’ясували поліцейські, 35-річна мешканка Долинської тергромади, керуючи автомобілем Оpel Signium, проїжджаючи перехрестя, допустила зіткнення із пішоходом. Останній переходив дорогу, поза межами пішохідного переходу, з права на ліво, відносно руху транспортного засобу.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди 59-річний пішохід, місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Водійка – твереза.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

“Поліція звертається до водіїв, сідаючи за кермо транспортного засобу, необхідно пам’ятати, що лише суворе виконання правил дорожнього руху – запорука порядку на наших дорогах.
Пішоходи! Нагадуємо, що переходити дорогу слід лише у спеціально відведених місцях. Ні в якому разі не ігноруйте сигнали світлофора. Суворо заборонено несподівано з’являтися на проїжджій частині чи перебігати її. Перш ніж розпочати рух, переконайтеся у своїй безпеці”, – йдеться в дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.