Літак, яким користується білоруська верхівка і родина Лукашенка, вилетів уночі з Мінська – ЗМІ

Новини, Політика

З Мінська вночі вилетів літак, який використовують білоруські топпосадовці й члени родини Александра Лукашенка; борт приземлився у турецькому Бодрумі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на незалежне онлайн-видання Zerkalo.io.

Як пише “Європейська правда”, про це з посиланням на дані про маршрути польотів Radarbox пише портал Reform.by.

Йдеться про борт Canadair CL-600−2B19 Challenger 850.

Літак вилетів з Мінська опівночі 24 червня, зробив великий обліт аж над Каспійським морем та Грузією і приземлився у турецькому Бодрумі, що на узбережжі Середземного моря. Схоже на те, що літак спеціально оминав південні області Росії.

Журналісти зазначають, що цей борт часто використовують найвищі посадовці Білорусі та члени родини самопроголошеного президента Александра Лукашенка.

Як відомо, з вечора 23 червня у Росії розгортається фактично силове протистояння між керівником ПВК “Вагнер” і офіційною російською верхівкою.

Пригожин стверджує, що взяв під контроль військові об’єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром, збирається “на Москву”, а також що його вояки збили вже три російських вертольоти.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.